kortingscodes HelloFresh maaltijdboxen vergelijken

Kortingscode HelloFresh mei 2016

De kortingscode voor de maand mei 2016.

[coupon code=”Hellofreshmei2016-cu” /]

Klik onder op de button om rechtstreeks naar de website van HelloFresh te gaan.

 

Korting: €20,- op je eerste maaltijdbox

Actievoorwaarden HelloFresh

Bij bestelling van een abonnement op de Original- Veggie- of Familybox ontvang je op de eerste box €20,- korting. De kortingscode kan eenmalig worden gebruikt. Het kortingsbedrag is niet inwisselbaar voor contanten en deze actie is niet te combineren met andere aanbiedingen. Opzeggen en pauzeren van het abonnement kan via het online account.

Als je een abonnement met ons afsluit, heb je 14 dagen bedenktijd om het abonnement te herroepen. Deze bedenktijd gaat lopen vanaf ontvangst van de 1e HelloFresh Box. Binnen de termijn van 14 dagen kun je op elk moment herroepen. Let wel, als je er zeker van wilt zijn dat je direct geen HelloFresh Box meer ontvangt, zorg dan dat je 48 uur vóór donderdag herroept.

HelloFresh bestelt de HelloFresh Boxen namelijk altijd op donderdag. Doe je dat niet, dan is de HelloFresh Box al besteld en ontvang je deze nog eenmalig en betaal je daar ook voor. De herroeping zal dan onmiddellijk daarna in werking treden.

Voorwaarden kortingscode HelloFresh:
Deze actie is alleen geldig bij bestelling van een flexibel lidmaatschap. De korting wordt verrekend met de kosten van je eerste box. Voor de tweede en daarop volgende boxen betaal je de volledige prijs. Het lidmaatschap kun je opzeggen na afname van minimaal 2 maaltijdboxen.

 


Laat een review of ervaring achter

Het opgegeven email-adres verschijnt niet bij de geplaatste ervaring of review.

Het is toegestaan deze HTML tags of attributen te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*