zelf-box-samenstellen-hellofresh

Jouw eigen maaltijdbox samenstellen bij HelloFresh!

Nadat het wat vervelende bericht van vorige week, van de ACM omtrent de maaltijdboxen abonnementen, weer een beetje gezonken was. Kwam daar HelloFresh voorbij om goed nieuws te melden. HelloFresh heeft een email rondgestuurd met daarin de aankondiging dat je vanaf nu je eigen maaltijdbox samenstellen kan.

 

 

Wow… Dit klinkt zeker als goed nieuws! Toch?

HelloFresh zei o.a. het volgende erover:

“We hoorden namelijk regelmatig dat een deel van onze klanten bijvoorbeeld heel blij is met de Originalbox, maar liever geen vis eet. Of dat een gerecht uit de Familybox lekkerder klonk dan uit de Veggiebox.”

Nou dit kan ik echt wel toejuichen. Persoonlijk houd ik niet van groenten zoals andijvie of spruitjes. Als ik dat in de recepten zie staan dan sla ik de box toch gewoon een weekje over.
maaltijdbox samenstellen bij hellofresh

Elk voordeel heb zijn nadeel!

Elk voordeel heb zijn nadeel! Om in de termen van wijlen Johan Cruijff te spreken. De keerzijde van dit nieuwtje is wel dat je misschien altijd voor “veilig” gaat. Als ik dan op de recepten pagina kijk bij HelloFresh en ik zie daar een gerecht staan met de naam:

“In Libanees platbrood gerolde falafel met rodekool”

Dit lijkt me wel erg lekker maar ik houd dus echt NIET van rodekool.

Tsja Maartje… ik kan nu zomaar eens besluiten om dit culinaire hoogstandje over te slaan. Misschien was ik wel aangenaam verrast door de rodekool. Ik zal het nu niet weten omdat ik toch maar besluit om weer eens voor veilig te kiezen. Het gezegde “Wat de boer niet kent” gaat nu denk ik ook wel vaker opspelen als je een exotische naam ziet staan in de recepten.

Maar goed misschien moeten we een gerecht wat we niet kennen ongeacht de ingrediënten die gebruikt worden toch eens uitproberen. Bij een vervelende eetervaring kunnen we later alsnog voor veilig kiezen. Dus gaan we dan onze eigen maaltijdbox samenstellen.

Op de site van HelloFresh kun je meer informatie vinden over hoe het nu exact werkt?

 

 


Laat een review of ervaring achter

Het opgegeven email-adres verschijnt niet bij de geplaatste ervaring of review.

Het is toegestaan deze HTML tags of attributen te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*