ervaringen marley spoon maaltijdboxen vergelijken

Ervaringen Marley Spoon

Marley Spoon bezorgt elke week een maaltijdbox met twee tot vier lekkere recepten en verse ingrediënten bij je thuis. Op deze pagina kun je lezen hoe het werk. Ook de ervaringen Marley Spoon komen onderaan deze pagina aan bod.

‘Marley Spoon bezorgt lekkere recepten en verse ingrediënten bij jou thuis, zodat jij snel en eenvoudig een heerlijk gerecht op tafel zet.’

De maaltijdboxen zijn samengesteld voor grote gezinnen van vier personen. Er is ook een box gericht op kleine gezinnen of voor twee volwassen personen. Er worden zoveel mogelijk verse ingrediënten van het seizoen gebruikt. Deze ingrediënten zijn verpakt in precies de juiste hoeveelheden om voedselverspilling te voorkomen.


AffiliateBanner_728x90px_NL

 

Uit welke maaltijdboxen kan ik kiezen bij Marley Spoon?

Bij Marley Spoon kan je kiezen uit twee soorten boxen. De Classicbox en de Familiebox.

Classicbox Marley Spoon

De classicbox van Marley Spoon is perfect voor twee volwassenen. Wanneer je ook kleine kinderen hebt die mee eten dan heb je met deze box voldoende. Je kunt bij deze box wekelijks kiezen uit verschillende vis-, vlees- en vegetarische recepten. De gemiddelde bereidingstijd is ongeveer 30 tot 40 minuten.

Tabel met ID 2 bestaat niet.

Bezorgdagen: dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag overdag of op vrijdagavond.

Familiebox Marley Spoon

De Familiebox is ideaal voor gezinnen van twee volwassenen en twee tot drie kinderen, en bevat kindvriendelijke recepten. Ook bij deze box kun je wekelijks kiezen uit verschillende vlees-, vis- en vegetarische recepten. De gemiddelde bereidingstijd is ongeveer 30 tot 40 minuten.

Tabel met ID 3 bestaat niet.

Bezorgdagen: dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag overdag of op vrijdagavond.

Flexibel lidmaatschap Marley Spoon

Bij Marley Spoon kun je gebruik maken van een flexibel lidmaatschap. Je kunt je bestelling altijd tot 6 dagen voor de bezorgdatum aanpassen of overslaan, langere tijd pauzeren als je bijvoorbeeld op vakantie bent.

Daarnaast kun je in je online account tot wel 8 weken vooruit plannen. Ook kun je tot 6 dagen voor de bezorgdatum van je volgende box eenvoudig je abonnement opzeggen in je online account onder ‘Mijn Instellingen’, zoals onderstaand voorbeeld.Ervaringen Marley Spoon maaltijdboxen vergelijken

Kosten Marley Spoon

De kosten van Marley Spoon beginnen bij €4,95 per portie. Deze hoge kwalitatieve porties zijn ruim opgezet met verse en lokaal geproduceerde ingrediënten. Daarnaast zijn de recepten gemaakt door chef-koks. De prijs / kwaliteit verhouding is zeer goed.

Prijs vergelijking met de supermarkt

Ervaringen Marley Spoon maaltijdboxen vergelijken prijsvergelijking met supermarktOp deze pagina ervaringen Marley Spoon zijn ook de kosten van 3 gerechten voor 2 personen (Classic Box) vergeleken met de prijzen die je zou betalen in de supermarkt.

Deze vergelijking bevat de ingrediënten zoals op de afbeelding. Als je de vergelijking bekijkt ben je in de supermarkt duurder uit dan bij Marley Spoon.

Het prijsverschil met de supermarkten kun je als volgt verklaren:

 1. Alle ingrediënten zijn precies afgewogen op wat je nodig hebt. In de supermarkt kom je snel op grotere verpakkingen uit en houd je na bereiding dus over. Met Marley Spoon heb je geen voedselverspilling.
 2. Directe afname van de (verse) ingrediënten bij de producenten. Geen afname bij de tussenhandel.

Hoe werkt het?

 1. Ga naar de website van Marley Spoon.
 2. Kies een box en het aantal maaltijden die bij je past.
 3. Ontvang de box thuis op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag overdag of op vrijdagavond. Ben je onverwacht niet thuis? Geen nood! Dan wordt hij bij de buren afgeleverd.
 4. Bereid je maaltijd met de uitgebreide recepten met gemak. En geniet!

Ervaringen-Marley-Spoon_maaltijdbox-vergelijken-receptenkaart 

Waarom kiezen voor Marley Spoon?

 1. Zelf bepalen welke gerechten je ontvangt.
 2. Verse hoogwaardige ingrediënten en recepten gecreëerd door top-chefs.
 3. Flexibel lidmaatschap eenvoudig op te zeggen.
 4. Bedenktijd van 14 dagen.
 5. Gratis bezorging in heel Nederland behalve Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen.

Ervaringen Marley Spoon maaltijdboxen

Wanneer je een maaltijdbox wilt proberen van Marley Spoon. Bekijk eens de beoordelingen & ervaringen van klanten voor je overgaat tot een bestelling. Bekijk ook eens de ervaringen Mathijs Maaltijdbox of andere aanbieders. Reviews en ervaringen Marley Spoon lees je hieronder.


3 ervaringen of reviews op “Ervaringen Marley Spoon”

 1. Peter

  Na een paar keer een hellofresh maaltijdbox besteld te hebben wilden we toch weer wat anders proberen. Via internet kwam ik bij Marley Spoon terecht. Box besteld en s’avonds laten bezorgen. Bij het openen van de box zag je wel meteen dat het er verzorgd uit ziet. Elke maaltijd zit in een aparte zak. En niet alles los in een doos. Je moet de instructie wel goed volgen. Het waren geen eenvoudige maaltijden om te bereiden, maar je komt er wel uit. We hebben er heerlijk van gegeten. Hoeveelheid was ook vergelijkbaar met HelloFresh. Zeker een aanrader om een keer te proberen.

  Reply

 2. Melinda

  Heel erg blij met deze box! Wij zijn al vele maanden klant. Ingrediënten zijn altijd van zeer goede kwaliteit. Recepten zijn zeer gevarieerd, gezond en makkelijk te koken. Ook wanneer je voor twee personen kiest is genoeg voor een gezin van twee volwassenen met twee kleine kinderen. Het heeft tot nu toe altijd goed gesmaakt. Familie en vrienden zijn ook enthousiast. Levering altijd stipt op tijd.

  Marley Spoon keep it up! Daarom 5 sterren.

  Reply

 3. ruud bakker

  Waarom kiezen voor Marley Spoon?
  Zelf bepalen welke gerechten je ontvangt.
  Verse hoogwaardige ingrediënten en recepten gecreëerd door top-chefs.
  Flexibel lidmaatschap eenvoudig op te zeggen.Bedenktijd van 14 dagen.
  Gratis bezorging in heel Nederland behalve Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen.

  Niet waar, je krijgt ongevraagd een week na je 1e box ongevraagd de tweede en dan betalen.

  Deze box wordt ongevraagd tot 3x aangeboden, met dreigementen tot betalen.

  Flexibel lidmaatschap eenvoudig op te zeggen.Bedenktijd van 14 dagen echt niet.

  Slapeloze nachten van woede, dat je denkt een leuk voordeeltje te hebben met een 1e kennismakingsbox met een mooie korting.

  Ergens op de site staat dat je met het aanvaarden van dit voordeeltje lid bent geworden van marley spoon.

  Dan komt de achtervolging op je euro’s, je zal betalen.

  Ik maak nu een foto van dit review, want morgen is hij er waarschijnlijk vanaf.

  Reply

Laat een review of ervaring achter

Het opgegeven email-adres verschijnt niet bij de geplaatste ervaring of review.

Het is toegestaan deze HTML tags of attributen te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*