Ervaringen HelloFresh maaltijdboxen

Ervaringen HelloFresh maaltijdboxen

HelloFresh biedt gezonde en gevarieerde recepten samen met de ingrediënten aan voor een vaste prijs en wordt op een afgesproken tijdstip in een box bij je thuisbezorgd. “Lekker eten, makkelijk gemaakt!” Dat is de slogan van HelloFresh. Maar wat betekent het nu werkelijk. Naast de ervaringen HelloFresh maaltijdboxen hebben we het hieronder voor je samengevat.

“Lekker eten, makkelijk gemaakt!”HelloFresh 2 x 10E korting Content

Flexibel lidmaatschap HelloFresh

HelloFresh biedt een lidmaatschap aan, waarmee je elke week een box ontvangt boordevol boodschappen voor 3 of 5 gezonde maaltijden. Het lidmaatschap is flexibel: via je eigen account kun je eenvoudig je bestellingen beheren. Prettig hieraan is dat je geen HelloFresh Box ontvangt als je op vakantie bent of als je er gewoon even geen zin in hebt.Eenvoudige recepten van HelloFresh

De box wordt gratis thuisbezorgd in een gekoelde wagen. Wanneer je de box opent zit er naast de verse ingredienten ook een recepten kaart in.

Ervaringen Hello Fresh maaltijdboxen

Ook als je geen keukenprins of prinses bent kun je dus heel eenvoudig en in ongeveer 30 minuten een gezonde en lekkere maaltijd bereiden.

Gezonde recepten HelloFresh

Elk recept van HelloFresh is voorzien van voedingswaarden. Het totaal aantal kcal van de maaltijd is op de kaart vermeld. Ook zijn het totaal aantal eiwitten, koolhydraten, vetten, vezels etc. weergegeven. Kook voortaan zelf gezonde recepten met verse ingrediënten – HelloFresh

Zoek je ook de ervaringen HelloFresh maaltijdboxen? Dan verwijzen we je graag naar het “review gedeelte” onderaan deze pagina.

 

Kosten HelloFresh maaltijdbox

De kosten van de HelloFresh maaltijdbox zijn varierend omdat je kan kiezen uit een soort maaltijdbox, het aantal personen of omdat je voor 3 of voor 5 dagen wilt bestellen.

Prijzen vergelijken HelloFresh met de supermarkt
Volgens HelloFresh ben je niet duurder uit wanneer je dezelfde ingrediënten in de supermarkt zou inkopen. Ze hebben de prijzen vergeleken met de Jumbo en de Albert Heijn. Onderstaand  de vergelijking.Ervaringen HelloFresh maaltijdboxen supermarkt prijsvergelijk

De prijsvergelijking heeft betrekking op een Originalbox met vijf maaltijden voor 2 personen, die in maart 2015 is geleverd. De prijzen die zijn vergeleken zijn de gemiddelde prijzen van de producten van de Albert Heijn en Jumbo. Bij het vergelijken van de prijzen is er gekozen voor vergelijkbare kwaliteit van de producten en vergelijkbare hoeveelheden.

 

Uit welke maaltijdboxen kun je kiezen.

Je kunt een keuze maken uit de volgende soorten “standaard” maaltijdboxen:

Originalbox

Ervaringen HelloFresh maaltijdbox originalboxDe HelloFresh Originalbox bevat alle ingrediënten, in exact afgemeten hoeveelheden, voor 3 of 5 gevarieerde maaltijden voor het aantal aangegeven personen.

De Originalbox bevat recepten voor vlees-, vis- en vegetarische gerechten en alle ingrediënten die daarvoor nodig zijn en wordt wekelijks  thuisbezorgd.

Liever eenmalig proberen? Bestel dan een Proefbox. Klik onderaan deze pagina op de grote oranje knop voor het overzicht.

 

Veggiebox

Ervaringen Hello Fresh maaltijdbox VeggieboxDe Veggiebox bevat alle ingrediënten, in precies afgemeten hoeveelheden, voor 3 gevarieerde maaltijden zonder vlees en vis. De recepten zijn gemakkelijk en worden meegeleverd.

De Veggiebox bevat wel zuivelproducten zoals eieren, kaas en yoghurt. De box wordt wekelijks bij thuisbezorgd.

Liever eenmalig proberen? Bestel dan een Proefbox. Klik onderaan deze pagina op de grote oranje knop voor het overzicht.

 

Familybox

Ervaringen Hello Fresh maaltijdbox familyboxDe Familybox bevat alle ingrediënten, in exact afgemeten hoeveelheden, voor 3 gevarieerde maaltijden voor het hele gezin (vanaf 2 jaar).

De Familybox wordt wekelijks thuisbezorgd en bevat toegankelijke recepten voor zowel vlees- en vis-, als vegetarische gerechten en alle ingrediënten die daarvoor nodig zijn.

Liever eenmalig proberen? Bestel dan een Proefbox. Klik onderaan deze pagina op de grote oranje knop voor het overzicht. Lees ook de ervaringen HelloFresh onderaan deze pagina.

 

 

Je kan naast de bovenstaande maaltijdboxen aanvullen met de volgende extra boxen:

Ontbijtbox

Met de Ontbijtbox begint de dag extra goed! Verwen jezelf met vers sap en een gevarieerd ontbijt met bijvoorbeeld havermout, crackers of fruit. De Ontbijtbox bevat alle ingrediënten voor 5 dagen ontbijt (voor 2 of 4 personen), inclusief 3 bijbehorende recepten. De inhoud van de box is gezond en elke week anders. De Ontbijtbox wordt heel gemakkelijk samen met een maaltijdbox thuisbezorgd.

Let op! De Ontbijtbox kan alleen besteld worden in combinatie met een maaltijdbox en wordt tegelijk met de maaltijdbox geleverd.

Fruitbox

De Fruitbox bevat zowel Hollands seizoensfruit als exotisch fruit. De inhoud van de box is elke week anders en is afgestemd op het seizoen. De medium Fruitbox bevat gemiddeld 15 stuks fruits en de large Fruitbox gemiddeld 30 stuks. En dat is inclusief een leuk en verrassend fruitrecept.


De cadeaukaartcode is helaas niet geldig op de Fruitbox.

Let op! De Fruitbox kan alleen besteld worden in combinatie met een maaltijdenbox en wordt tegelijk met de maaltijdenbox geleverd.

Wijnbox

Met de Wijnbox smaakt een HelloFresh-gerecht nóg lekkerder! De wijnen uit Portugal, Spanje en Italië passen uitstekend bij gerechten uit de Original-, Veggie- en Familybox. HelloFresh adviseert wekelijks welk gerecht het beste bij welke wijn past en er wordt gevariëerd met inspirerende wijnen. De Wijnbox met twee wijnen bevat een rode en witte wijn van 375 ml. De Wijnbox wordt samen met de maaltijdbox thuisbezorgd.

De cadeaucode is helaas niet geldig op de Wijnbox.

Let op! De Wijnbox kan alleen besteld worden in combinatie met een maaltijdbox en wordt dan ook tegelijk met de maaltijdbox geleverd.

Wil men geen lidmaatschap, maar wel een keer een box proberen? Bestel dan een Proefbox. Klik onderaan deze pagina op de grote oranje knop voor het overzicht.

 

Hoe werkt HelloFresh kort en bondig?

HelloFresh houdt het volgende in:

 • Een HelloFresh-lidmaatschap is flexibel. Het lidmaatschap kan elk moment gepauzeerd worden, via het HelloFresh-account of via de klantenservice.
 • Een persoonlijk HelloFresh-account. In een beschermde omgeving is er toegang tot al de persoonlijke gegevens en bestellingen en je kan zelf gemakkelijk de bestellingen aanpassen en pauzeren.
 • Elke donderdag gaat HelloFresh over tot de bestellingen. Alle wijzigingen – zoals pauzeren en opzeggen – moeten daarom uiterlijk de woensdagavond voor levering van de volgende box aan HelloFresh worden doorgegeven.

Wil je geen lidmaatschap aangaan, maar je wilt een HelloFresh MaaltijdBox een keer proberen? Bestel dan een Proefbox.

Klik op onderstaande button voor een volledig overzicht van de maaltijdboxen.

 

 

Ervaringen HelloFresh maaltijdboxen

Wanneer je een maaltijdbox wilt proberen van HelloFresh. Bekijk eens de beoordelingen & ervaringen van klanten voor je overgaat tot een bestelling. Reviews en ervaringen HelloFresh lees je hieronder.


3 ervaringen of reviews op “Ervaringen HelloFresh maaltijdboxen”

 1. Robert

  Ik ben onlangs een flexibel lidmaatschap aangegaan met HelloFresh. In het begin was ik sceptisch omdat ik het toch vrij duur vond. Maar wij wilden een keer wat anders proberen met het eten en wilden ook iets meer afwisseling maar toch gezond blijven eten. Wij hebben alleen de familybox geprobeerd.

  Nu dat ik het een paar keer zo’n maaltijdbox geprobeerd ben ik toch wel enthousiast. Ik bestel niet elke week omdat ik ook mijn eigen recepten lekker vind en omdat ik de kinderen niet elke keer iets nieuws wil laten proberen maar ook laten wennen aan het eten. Ook fijn dat je niet meteen ergens aan vast zit.

  Als je een keer iets anders wilt eten is HelloFresh zeker de moeite waard om een keer te proberen.

  Reply

 2. Petra

  Ik heb pas mijn eerste box besteld en ik was spontaan verrast . Ik denk dat steeds goed en vers voedsel , met alles erop en eraan zeer professioneel werkt. Concept is echt goed doordacht. De recept kaarten zijn fraai vormgegeven. Maar ook veel ingrediënten en er ontbreekt ook niets.
  Het is ook leuk om de doos te openen, een soort verrassing factor. Ik denk dat HelloFresh de liefde voor eten en koken in de doos probeert te stoppen.

  Reply

 3. Serge de Neef

  Nadat ik geproeft had bij de buurman, ben ik overgegaan op een abonnement. Fijn vind ik dat ik zelf aangeef wanneer ik de volgende levering zal ontvangen! De kwaliteit van de geleverde eten was okee. Maar voor de prijs kan ik dit overal krijgen.

  Reply

Laat een review of ervaring achter

Het opgegeven email-adres verschijnt niet bij de geplaatste ervaring of review.

Het is toegestaan deze HTML tags of attributen te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*