Ervaringen Allerhande box

Ervaringen Allerhande box

Albert Heijn biedt via de Allerhande box gevarieerde gerechten aan met recept. Op deze pagina lees je meer over hoe het werkt. Maar ook wat zijn de ervaringen Allerhande box? Deze maaltijdbox kun je handig en snel online bestellen en thuis laten bezorgen op een gewenst tijdstip. Of je haalt de Allerhande box op bij een Pick Up Point of een AH winkel.

Hoe bestel je een maaltijdbox bij Albert Heijn?

Je kunt heel eenvoudig een Allerhande maaltijdbox bestellen via onderstaande stappen.

  1. Ga naar ah.nl of maak een account aan.
  2. Voeg de Allerhande Box toe op je boodschappenlijstje.
  3. Er volgt een pop-up met de melding ‘Je hebt een product toegevoegd met beschikbaarheid op specifieke dagen. Wil je een afhaal- of bezorgmoment kiezen?’ Hier kies je voor ‘ja’.
  4. Kies een ‘ophaallocatie’.
  5. Vul je eigen postcode in om een winkel in jouw buurt te selecteren.
  6. Selecteer de winkel van jouw keuze.
  7. Als je nog niet ingelogd was, kun je nu inloggen of alsnog een account aanmaken.
  8. Wil je ook nog extra boodschappen bestellen? Dat kan heel eenvoudig. Kies voor thuisbezorging of selecteer een Pick Up Point. Bestel je box voor 2 of 4 personen.
  9. Waneer je bestelling helemaal klaar is, kies dan voor ‘Afronden’
[wpdevart_youtube]26P6SOLNsp4[/wpdevart_youtube]

 

Wat zit er in de Allerhande box?

Een Allerhande Box bevat alle ingrediënten en recepten voor drie gevarieerde gerechten. Vers & gezond eten! Deze gerechten kunnen binnnen 30 minuten op tafel staan. De maaltijden in de box varieren van een groenterijke pasta, een traditionele Hollandse pot tot en met een vis- of vlees gerecht. En dat voor 2 of 4 personen samen met je overige boodschappen.
Ervaringen Allerhande box - Lees de reviews van de maaltijdboxen

Gezonde recepten
In de allerhande maaltijdbox zijn de recepten bijgesloten. Elke week kun je op de website van Allerhande de recepten van die week bekijken. Bij deze recepten worden ook netjes de voedingswaarde weergegeven.

Naast de recepten van de allerhande maaltijdbox zijn er op de website ook video’s te bekijken hoe je allerlei gerechten kunt bereiden.

Ervaringen Allerhande box?

Wanneer je een maaltijdbox wilt proberen van Allerhande. Bekijk eens de beoordelingen & ervaringen van klanten voor je overgaat tot een bestelling. Ook kan je de ervaringen over HelloFresh bekijken. De Reviews en recensies over de Allerhande maaltijdbox lees je hieronder.


Laat een review of ervaring achter

Het opgegeven email-adres verschijnt niet bij de geplaatste ervaring of review.

Het is toegestaan deze HTML tags of attributen te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*